Marina Kvist

me

Jeg er russer, som stammer fra Skt. Petersborg og har boet i Danmark fra slutning af 2010. Min tidligere uddannelse i religionsvidenskab blev senere udbygget til en kandidatuddannelse i historie (kulturformidling), som jeg tog på Aalborg Universitet i 2016. 

I Rusland skrev jeg en række artikler og en faglig ordbog, som blev trykt i 2004. Jeg deltog på forskellige russiske og udenlandske kongresser og konferencer, og jeg var en medlem af et akademisk program i Holland i 2001. I Danmark blev jeg mere fokuseret på danske-russiske relationer gennem historien med speciel fokus på skibe og skibsbyggeri

Bortsat fra mine samfundsvidenskabelige interesser er jeg selvuddannet webprogrammør med en stor arbejdserfaring i det område. Læs mere om det i afsnittet Projekter/IT-projekter. Denne hjemmeside er også lavet af mig. 

Sprog: russisk (modersmål), dansk og engelsk.

Jeg er dansk gift og bor i Aalborg. I min fritid bruger jeg min energi og entusiasme til at undervise russisk på FOF (aftenshold), dyrke yoga og styrketræning på Fitness World, læse bøger og besøge forskellige arrangementer, som fortæller mig mere om historie og moderne kulturliv i landet. 

Se mit CV her

russian danishenglish

Guided tours in Nordjylland

team1
team2
team3
team4
Back to Top